TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 23. 05. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

stylerkaM

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 508
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133428.36 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5541 h 22 min

Přátelé

stylerkaM

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

žrout tuků rady + prosím o radu se cvičením

21. 06. 2011

Ted když jsem přemýšlela nad tím svým prohřeškem mě tak bleskolo hlavou,  že vlastně nevim, jakej je nejlepší recept na to abych spalovala tuky z tuků a ne ze svaloviny. To bych opravdu nerada...děkuju za rady a ještě jaký máte zkušenosti z protejnovými nápoji. Chci si je koupit, ale moje otázka zní? Jaké množství se má pít denně a jestli je to třeba dobrý pít před cvičením. Děkuju :-)

21.6.2011
Ahojky, tak mě k tomuto blogu ještě napadlo že bych Vás porosila, jestli někdo nemáte zaručený trick, cvik jak nejlíp dát dolů spodní část bříška. Horní břišní část mám dobrou, ale tu spodní se mi pořád nedaří dát dolů. Zkoušela jsem už několik cviiků,ale nic....A jště jak bych měla dát dolů stehna. Všechny cviky co jsem našla na shození přebytečných kil na stehnech mi pomohli dát dolů celilitidu ale centimetry nikoli. Děkuju za rady :-)
Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

22. 06. 2011 12:09
Ahojky holky děkuju za rady, zkusim je vyzkoušet a uvidíme. S tou vodou to myslím nebude, já vypiju 2,5 litru denně vody....
21. 06. 2011 22:26
Ahojky asi máme naprosto stejný problém.....bílkoviny, podbřišek, stehna a ,,prdelečku" :-)) Já jsem bílkoviny začala dohánět olomouckejma ( chystám si jídelníček večer na druhý den a pokud vidím, že chybí bílkoviny, dám si ho do snídaně - pak si sice dýl pucuji klofáky, ale těm to asi taky jen prospěje. Jen si pro ně jezdím do Německa, jsou jemnější ,jak na chuť , tak i odér.) a na to cvičení, já už zkoušela mnoho věcí, ležet na boku a zvedat nohy je celkem na boky ,ale nic extra nezabralo. Já jsem i málo pila a tak mi tělo zadržovalo vodu a nejvíc právě v nohou, jak jsem začala víc pít, je to i poznat na problémových partiích. koukni na příjem tekutin. Hodně zdaru a jak na něco( myslím na tu prdelečku) přijdeš písni prosím
21. 06. 2011 15:08
Proteinový nápoj si dávám spíš občas, když nestihnu denní množství bílkovin, při nedostatku času nebo před cvičením, když nestihnu včas normální jídlo. Nemyslím, že je to při hubnutí nutnost.
A k tomu hubnutí v určitých partiích, všude se píše, že každý má nějak dané, kde se mu tuky nejvíc ukládají a kde nejrychleji hubnou. Proto se nedá konkrétně hubnout určitou partii, kterou zrovna potřebujeme. To znamená, že je potřeba zvolit aerobní cvičení, při kterém pálíme tuky všeobecně a k tomu tvarovat problémové partie posilováním. Spodní břicho mě taky trápí, ale třeba zadek a stehna šla dolů sama po zumbě.
21. 06. 2011 14:57
jo a na stehna a celulitidu se mi nejvíc osvědčila rychlá chůze a běhání - už žádnou nemám!
21. 06. 2011 14:56
ahoj :-)
k otázce spalování tuků - kup si sporttester, zjisti si tepovou frekvenci, při které spaluješ tuky a začni se aerobně hýbat. Ideální je běh. Pokud jsi nikdy neběhala, začni intenzívní chůzí na hodnotě spalující tepové frekvence. Postupně přidávej, až začneš joggovat, tj. běhat indiánským během - kus běh, kus rychlá chůze. Cílem je držet tepovou frekvenci, při které tvé tělo má dostatek kyslíku a spaluje tuky. Doporučuji ti sporttester vybírat pořádně, jsou takové, které umí pípnout při přechodu ze zóny aerobní (spalující tuk) do zóny anaerobně-aerobní (kondiční) a do zóny anaerobní (budující vytrvalost). Já mám Suunto M2 Black Box a skvěle mi slouží. Takový pohyb doporučuju obden, aby si tělo dokázalo odpočinout. O stravě tu má super blog kalerme, mrkni na to.

ad cviky na spodek bříška - sedni si na zadek, natáhni obě nohy u sebe, zdvihni do vzduchu a zkus s nimi kmitat nad zemí. Tu samou službu ti udělá, když budeš obě nohy zdvihat a pokládat nahoru a dolů - ale nesmíš se dotknout země! Musíš u toho cítit nejdříve horko na spodní části bříška, pak pálení. Zpočátku si dej jen pár opakování a odpočívej. Tohle cvičení si můžeš dát v den, kdy nepůjdeš běhat ;-)
07. 06. 2011 14:42
Protejnovými nápoji se určitě dá dohnat nějaký ten deficit v bílkovinách a to pomůže pro zachování svalové hmoty. Ale jestli jsou nezbytné, to nevím. Pokud jsi schopná nahnat bílkoviny stravou, je to asi lepší, každopádně občas jsem si večer nápojem vypomohle, když jich bylo málo. A před cvičením, pokud bylo málo času na nějaké normální jídlo, které bych ještě trochu strávila. Pokud do půl čtvrtý dělám a od půl pátý jdu cvičit, tak si ho občas dám, protože mám pocit, že je to výživné a po jídle jako takovém by mi bylo těžko.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři